BEL ONS
VERKOOP: 06-11923091 INKOOP: 06-24229307
E-MAIL
info@autodealsemmen.nl
LOCATIE
Langestraat 190A, 7891 GM Klazienaveen

Laat ons uw partner zijn bij het importeren van uw droomauto

Welkom bij Autodeals Emmen, uw betrouwbare partner voor het naadloos importeren van uw droomauto! Bent u op zoek naar een unieke auto die niet lokaal beschikbaar is? Of wilt u mogelijk kosten besparen op uw volgende voertuigaankoop? Bij ons kunt u zelf op zoek gaan naar uw ideale auto, terwijl wij zorgen voor het volledige importproces, vanaf het moment van aankoop tot aan de levering bij u thuis.

1. Zelf uw droomauto vinden

Bij Autodeals Emmen begrijpen we dat de zoektocht naar de perfecte auto een persoonlijke ervaring is. Daarom moedigen we onze klanten aan om zelf op zoek te gaan naar hun droomauto, waar die ook te vinden is. Of het nu gaat om een krachtige sportwagen, een luxe sedan of een ruime gezinsauto, de keuze is aan u!

2. Ontzorging vanaf het moment van aankoop

Zodra u uw ideale auto heeft gevonden en heeft aangekocht, nemen wij het vanaf daar over. Ons ervaren team staat klaar om alle logistieke en administratieve taken voor u uit handen te nemen. Van het regelen van het transport vanuit bijvoorbeeld Duitsland tot aan het afhandelen van de invoerprocedures, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang van uw auto naar Nederland.

3. Professioneel transport en invoerprocedures

Met onze uitgebreide kennis van internationale transport- en invoerprocedures kunnen wij uw auto veilig en efficiënt naar uw locatie brengen. Wij werken samen met gerenommeerde partners om ervoor te zorgen dat uw auto zonder gedoe bij u aankomt. Bovendien nemen wij de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van alle formaliteiten en BPM, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

4. Optionele rijklaar service

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een volledige rijklaar service voor uw geïmporteerde auto. Van het installeren van de juiste kentekenplaten tot aan het uitvoeren van een grondige inspectie en het verzorgen van een afleverbeurt, wij zorgen ervoor dat uw auto klaar is voor de weg zodra hij bij u arriveert.

5. Waar wacht u nog op?

Klaar om uw droomauto te importeren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw autodromen!