BEL ONS
VERKOOP: 06-11923091 INKOOP: 06-24229307
E-MAIL
info@autodealsemmen.nl
LOCATIE
Langestraat 190A, 7891 GM Klazienaveen

Alles wat u moet weten over BPM bij het importeren van uw voertuig

Bij het importeren van een voertuig naar Nederland is het belangrijk om rekening te houden met de Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen (BPM). Dit is een heffing die wordt geïnd op personenauto's en motorrijwielen en is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de CO2-uitstoot en de cataloguswaarde van het voertuig. Het berekenen en betalen van BPM kan echter een complex proces zijn, waarbij verschillende variabelen een rol spelen.

 

 

Waarom BPM betalen bij import?

BPM is een verplichte belasting die moet worden betaald voor voertuigen die vanuit het buitenland worden geïmporteerd naar Nederland. Het bedrag dat moet worden betaald, kan aanzienlijk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voertuig, de leeftijd, de CO2-uitstoot en de cataloguswaarde.

BPM-berekening: Een lastige taak

Het berekenen van de exacte BPM voor uw geïmporteerde voertuig kan een uitdagende taak zijn, gezien de vele variabelen en complexe formules die bij het proces komen kijken. Het is begrijpelijk dat dit voor veel mensen verwarrend kan zijn.

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Autodeals Emmen begrijpen we dat het berekenen van de BPM en het importeren van een voertuig een ingewikkeld proces kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten een geheel vrijblijvende BPM-inschatting aan. Op basis van de informatie die u ons verstrekt over het voertuig dat u wilt importeren, kunnen wij een schatting maken van het bedrag aan BPM dat u verschuldigd bent.

Exacte calculatie: Transparantie en nauwkeurigheid

Naast onze BPM-inschatting kunnen wij ook een exacte berekening maken van de BPM die moet worden betaald voor uw geïmporteerde voertuig. Door gebruik te maken van onze expertise en ervaring in het importeren van voertuigen, kunnen wij u voorzien van een nauwkeurige berekening, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laat ons u ontzorgen

Bij Autodeals Emmen begrijpen we dat het importeren van een voertuig veel tijd en moeite kan kosten. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan, waarbij wij u ontzorgen vanaf het moment van aankoop in het buitenland tot aan de levering van uw geïmporteerde voertuig in Nederland. Laat ons de complexe zaken regelen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe voertuig.

Wilt u meer weten over het importeren van een voertuig en het betalen van BPM? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het importeren van uw droomauto.

Geen zin in een hoop papierwerk? Geen zorgen, dat regelen wij!